SEGARCEA - SIMFONIE - Magnum90.00 RON

SEGARCEA - Simfonie - Magnum, un cupaj din vin rosu sec din Merlot, Pinot Noir, Syrah, Feteasca NEagra, Marselan, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc si Touriga Nacional.

SEGARCEA - SIMFONIE - Magnum

SEGARCEA - Simfonie - Magnum, un cupaj din vin rosu sec din Merlot, Pinot Noir, Syrah, Feteasca NEagra, Marselan, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc si Touriga Nacional.

Filosofia cupajelor pe care o aplică orice oenolog respectabil spune că rezultatul final al unui proces de asamblare a vinurilor trebuie să fie mai bun decât fiecare vin luat în parte. Deşi este, de departe, cel mai complicat asamblaj de soiuri roşii din România, Simfonie nu este un vin dificil, obositor sau care monopolizează atenţia.

Dimpotrivă, cele opt soiuri care se întâlnesc în această sticlă – Merlot, Pinot Noir, Syrah, Fetesca Negră, Marselan, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Touriga Nacional – s-au înfrăţit până în punctul în care au creat o structură unitară, un vin elegant, dar vesel, perfect potrivit pentru întâlnirile între prieteni. Plin de prospeţime, jucăuş, cu un centru aromatic dominat de fructe roşii şi fructe de pădure, dublat de un spectru de arome secundare de condimente şi din spectrul vegetal, este un vin mai tânăr decât vârsta pe care o arată, iar ambalajul, de 1,5 litri, ne asigură că această exuberanţă va fi păstrată pentru încă multă vreme.

Asocieri...

Se recomanda sa fie savurat alaturi de preparate din carne rosie, sosuri consistente, branzeturi maturate.

Incercati...

Incercati si - SEGARCEA - Vardo - Picatura Vietii -Touriga Nacional

Domeniul Coroanei Segarcea

DSEG38

Fișa cu date

Tip vin
Vin linistit
Tara origine
Vinuri Romania
Zona viticola
Oltenia
Podgorie
Segarcea
Soi
Cupaj
Caracter
Sec
Culoare
Rosu
Alcool
14%
Volum sticla
75 cl

Referințe specifice

Nu sunt recenzii pentru moment.