Despre livrare,

Orice comanda plasata pe www.winecity.ro se livreaza pe tot teritoriul Romaniei cu mentiunea ca, respectiva comanda trebuie confirmata de catre client. Durata de livrare este de aproximativ 3 zile (excludem cazurile de forta majora si cele care fac parte din categoria neprevazut si pentru comenzile lansate in weekend sau sarbatori) din momentul confirmarii comenzii tinand cont de: validitatea datelor oferite de client, existenta produselor in stoc la cantitatea dorita, confirmarea modalitatii de plata si a modalitatii de livrare.
Toate comenzile sunt livrate printr-o singura societate de curierat rapid – DPD.
Puteti opta pentru alegerea diferita a locatiei de livrare fata de cea de facturare.
La primirea coletului, va rugam verificati integritatea coletului si existenta facturii fiscale si a Ordinului de Comanda/Factura proforma (document pe care il puteti gasi si pe site in dreptul fiecarei comenzi generate de dvs. la rubrica "Comenzile mele") – aceste documente regasindu-se in plicul de pe sau din colet.
Produsele sunt inmanate in ambalaj sigilat, iar bunurile sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.
Comanda poate fi plasata on-line. Acest tip de comanda, respectiv cea on-line, poate beneficia de toate promotiile si ofertele existente la momentul respectiv pe winecity.ro

Costul transportului: 25 RON in Bucuresti si National(pentru primele 3 kg) si dupa care se adauga 1 RON pentru fiecare kilogram in plus pana la greutatea de 6 kg. De la 6 kg pana la 30 kg costul de livrare este de 28, ce depaseste aceasta greutatea transportul fiind tarifat cu 35 ron. Pentru localitatile care nu se afla in reteaua de distributie se poate calcula un cost suplimentar de 1 RON / km pe distanta dintre localitatea de destinatie si cel mai apropiat oras din reteaua de distributie. Costurile legate de livrare sunt cu tva, sunt estimative si vor aparea separat in Ordinul de Comanda. De asemenea pentru livrarile in afara Bucurestiului se va tine cont si de indicele de combustibil pe care transportatorul se obliga sa il modifice fara notificari prealabile functie de variatia pretului de carburant. Greutatea maxima de transport este de 45 kg.

Costul asigurarii: 
Valoarea asigurarii este de 1% din valoarea produselor si a transportului.

Exceptii de calcul ale greutatilor expedierilor:

Pentru a se determina greutatea tarifabila a unei expedieri, se va compara greutatea reala si greutatea volumetrica a expedierii. Cea mai mare dintre cele doua greutati devine greutetea tarifabila a expedierii. Aceste Exceptii de Calcul ale greutatilor, Nu se aplica in cazul Greutatii Liniare. Greutatea liniara se aplica expedierilor cu dimensiunea (lungimea) uneia dintre laturi mai mare de 4.00 m.

    - Greutatea volumetrica se calculeaza dupa formula: lungime(cm)xlatime(cm)xinaltime(cm)/6000. Factorul de Conversie Volumetrica (CCF) este de 167 kg/mc.

    - Greutatea Liniara se calculeaza dupa formula: 100 kg + greutatea reala a coletului

Lungimea maxima admisa de transportator este de 6.00 m.

Serviciul de transport este achitat in intregime de client.

ATENTIE: Costul pentru transport generat de site functie de locatia declarata de client in "Informatii personale" poate fi generat gresit. Nu ne asumam responsabilitatea pentru pretul generat in ordinul de comanda/factura proforma, costul exact fiind ulterior comunicat clientului si specificat in mod expres in documentul generat de reprezentantul societatii de curierat.

 

ATENTIE: PE TOATA PERIOADA ORDONANTEI DE URGENTA, MILITARE SAU ALTE STARI IMPUSE DE ADMINISTRATII SI POSIBIL DUPA ACEASTA, COMENZILE NU VOR PUTEA FI ONORATE. VA MULTUMIM DE INTELEGERE.

 


Conditii Speciale:


In cazul in care nu veti fi gasit la data si in intervalul de timp stabilit de comun acord vi se va comunica in scris numarul AWB-ului si telefonul unde puteti contacta firma de curierat pentru a putea intra in posesia coletului dvs.
Pe durata livrarii pot interveni factori care pot duce la intarzierea livrarii – conditii meteorologice nefavorabile; accidente sau blocaje rutiere.
Ne rezervam dreptul de a nu accepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese.